Postup přípravy PDF souboru pro tisk ofsetem (nejčastěji 5 g čokolády)

Pro přípravu tiskových souborů určených k ofsetovému tisku využijte připravený návod.
Tiskový PDF soubor může obsahovat pouze data, která se mají tisknout. Texty musí být převedeny do křivek a nastaveny funkční ořezové značky (Trimbox).

 

Příprava tiskového PDF - návod

gramáž rozměry (š x v x h) šablony pro vlastní grafiku (PDF)
5 g 30 x 30 x 6 mm mléčná / hořká / schéma
9 x 5 g 110 x 117 x 7 mm (průhledný blistr) mléčná / hořká

návod na přípravu tiskového PDF pro ofsetový tisk

Sada mini čokolád v plastovém blistru

 
Postup přípravy PDF souboru pro digitální tisk
 

Při přípravě Vaší grafiky počítejte s umístěním nezbytných textových údajů (složení čokolády, alergeny, datum spotřeby…). Textové údaje nejčastěji používaných hmot: mléčná hmota 32 % / hořká hmota 53 %. Zachovejte prosím zvýraznění alergenů.

gramáž rozměry (š x v x h) šablony pro vlastní grafiku (PDF)
20 g 81 x 50 x 6 mm stáhnout šablonu
85 g 90 x 90 x 11 mm mléčná / hořká
100 g 185 x 85 x 8 mm (na šířku) mléčná / hořká
100 g 85 x 185 x 8 mm (na výšku) mléčná / hořká
250 g 180 x 110 x 15 mm mléčná / hořká
500 g 250 x 104 x 17 mm stáhnout šablonu
1 kg 255 x 157 x 25 mm stáhnout šablonu

Originální a reklamní tabulkové čokolády



Čokolády s posypem a možností personalizace

typ brandingu velikost motivu produkt - čokoláda s posypem PDF soubory
návlek malý - páska 46 x 26 mm v celofánu nebo dárkové krabičce stáhnout šablonu
etiketa zlatá 30 mm čokoládový odlitek - srdce stáhnout šablonu
závora dřevěná 70 x 50 mm v dřevěné krabičce (gravírováno laserem) stáhnout šablonu

Čokolády s posypem a personalizovaným návlekem